SALPAPOLKUJUOKSU
MUSEOLTA MUSEOLLE 1.9.2018

Ohjeet juoksijoille

Tulokset

Lähtöön menevässä linja-autossa on tilaa vielä muutamille juoksijoille. Jos haluat vielä mukaan, siirry ilmoittautumiseen tästä.

Tapahtumapaikkana Salpalinja-museo Miehikkälässä (Säästöpirtintie 70).

Kuntoilutapahtuman reitti kulkee Salpapolku-retkeilyreitistöä pitkin Virolahden Bunkkerimuseolta Miehikkälän Salpalinjamuseolle, yhteensä noin 20 kilometrin matkan. Lähtöpaikalle on järjestetty linja-autokuljetus. Vaellusreitti on pääosin hiekkatietä ja metsäpolkuja. Tutustu museoiden väliseen reittiin tarkemmin Outdoors Finland - Salpapolku -sivustolla

Juoksureitti on merkitty sinisellä nauhoituksella sekä vaellusreitin opasteilla. Risteyskohtiin on lisätty nuoliopasteita.
Reitillä on kaksi juomapistettä: noin 7 km:n kohdalla (Mässelinmäki) ja noin 14 km:n kohdalla (Vuolteentie). Juomapisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Sarjat ja aikataulu:
Kilpasarjat naiset ja miehet sekä kuntosarjat naiset ja miehet

Huom!

Kuntosarjojen ja kilpasarjojen lähdöt on yhdistetty kilpasarjojen osallistujamäärien vähäisyyden takia. Kaikkien sarjojen lähtö tapahtuu klo 11.30 Virolahden Bunkkerimuseolta. Kuljetukset lähtöpaikalle lähtevät Salpalinjamuseolta 45 minuuttia ennen lähtöaikaa eli klo 10.45.

Ilmoittautumiset Virolahden Sammon kotisivujen www.virolahdensampo.net kautta. Suora linkki ilmoittautumiseen.
Osallistumismaksu 25 euroa maksetaan Virolahden Sammon tilille: FI14 5523 0840 0009 44 viestillä Salpapolkujuoksu + oma nimi.
Maksuun sisältyvät lähtökuljetus, juomahuolto ja muistopalkinto.

Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. 

Lapsilla (alle 12v.) on oma polkujuoksu Salpalinjamuseon alueella klo 12. Pienempien (alle 8 v.) seikkailureitin pituus on n. 500 m ja isompien (yli 8 v.) polkujuoksun pituus noin 1 km. Lasten ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä puoli tuntia ennen juoksun alkua. Lasten juoksussa ei ole osanottomaksua. Kaikki maaliintulijat palkitaan ja sarjojen (alle 8v. ja yli 8v.) kolme parasta palkitaan lisäpalkinnolla.

Tapahtumaan on myös järjestetty Kaakonkulman 4H -yhdistyksen ylläpitämä ilmainen Lapsiparkki juoksuun osallistuvien vanhempien avuksi. Lapsiparkkiin toivotaan ennakkoilmoittautumista ke 29.8. mennessä osoitteeseen mia.saarilaakso(at)virolahti.fi. Ilmoittautumisessa on hyvä ilmoittaa lasten lukumäärän lisäksi lasten ikä.

Tervetuloa kaakonkulmalle!

Järj. Miehikkälän Vilkas, Virolahden Sampo, Miehikkälän ja Virolahden reserviläisyhdistykset sekä Kaakon kaksikon liikuntatoimi  

Tulokset 2017