Lumoudu luonnosta -tapahtuma

Torstaina 3.5. Miehikkälän Salpalinja-museolla järjestettävässä Lumoudu luonnosta -tapahtumassa löytyy niin kekkerikivaa perheen pienimmille kuin monipuolista toimintaa varttuneemmillekin.

Torstaina 3.5. Miehikkälän Salpalinja-museolla järjestettävässä Lumoudu luonnossa -tapahtumassa löytyy niin kekkerikivaa perheen pienimmille kuin monipuolista toimintaa varttuneemmillekin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Kaakonkaksikko, paikalliset yhdistykset, järjestöt ja seurakunnat.

Tapahtuman aikana klo 17-20 museoon on vapaa pääsy. Maastokierroksen aluksi voi käydä katsomassa Salpamajassa (vanha kahvila) lyhytelokuvan Salpalinjan rakentamisesta. Esitykset ovat klo 17, klo 18 ja klo 19. Perheen pienimmät voivat osallistua Sisiliskojahtiin. Koululaisille on tarjolla Salpasuunnistusta. Työpajassa voi askarrella oman ötökän (pieni tarvikemaksu).

Museokauppa Rasla ja museokahvila palvelevat kävijöitä tapahtuman ajan. Tapahtuman kanttiineista voi ostaa suolaista ja makeaa purtavaa.

Metsän siimeksestä löytyy “kekkerikivaa”: laulua, leikkiä ja tarinoita perheen pienimmille. Metsässä piileksii myös Metsämörri ja karvamatoja odottaen löytäjäänsä. Hyväntuulinen kuntoilutuokio “Luonnon omassa kuntosalissa” on elämys. Lisäksi tapahtumassa pääsee kokeilemaan lautapelejä pihaversioina, ajamaan fatbikella ja aistimaan luontoa kaikilla viidellä aistilla.

Ilmavalvontatornilla tähytään taivaalle ja ihmetellään, millaisia pilviä taivaalla matkustaa sekä kuullaan korvikkeen keitosta. Ilmavalvontatornin lähellä pääsee myös etsimään “timantteja” timanttikentästä ja tekemään oman taideteoksen.

Julkaistu 13.04.2018

Virolahti

Kaakon kaksikon liikuntatoimen terveysliikuntaryhmät kevätkaudella 2019

Kevätkauden toiminta alkaa viikolla 2. Tervetuloa mukaan!
Virolahti

Lumikenkiä ja fatbikeja

Liikuntatoimella on vuokrattavana lumikenkiä sekä erikokoisia fatbikeja...
Virolahti

Latukartta Lapinvuori - Tupakorpi

Virojoen keskustan laduista on valmistunut uusi latukartta.
Virolahti

Kaakon kaksikon koulujen hiihtokilpailut 7.3.2019

Koulujen hiihtomestaruudet kisattiin Suur-Miehikkälän seurantalon maastossa...
Virolahti

Liukulumikengillä keväthangille

Liikuntatoimella on nyt vuokrattavana myös liukulumikenkiä.