Lumoudu luonnosta -tapahtuma

Torstaina 3.5. Miehikkälän Salpalinja-museolla järjestettävässä Lumoudu luonnosta -tapahtumassa löytyy niin kekkerikivaa perheen pienimmille kuin monipuolista toimintaa varttuneemmillekin.

Torstaina 3.5. Miehikkälän Salpalinja-museolla järjestettävässä Lumoudu luonnossa -tapahtumassa löytyy niin kekkerikivaa perheen pienimmille kuin monipuolista toimintaa varttuneemmillekin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Kaakonkaksikko, paikalliset yhdistykset, järjestöt ja seurakunnat.

Tapahtuman aikana klo 17-20 museoon on vapaa pääsy. Maastokierroksen aluksi voi käydä katsomassa Salpamajassa (vanha kahvila) lyhytelokuvan Salpalinjan rakentamisesta. Esitykset ovat klo 17, klo 18 ja klo 19. Perheen pienimmät voivat osallistua Sisiliskojahtiin. Koululaisille on tarjolla Salpasuunnistusta. Työpajassa voi askarrella oman ötökän (pieni tarvikemaksu).

Museokauppa Rasla ja museokahvila palvelevat kävijöitä tapahtuman ajan. Tapahtuman kanttiineista voi ostaa suolaista ja makeaa purtavaa.

Metsän siimeksestä löytyy “kekkerikivaa”: laulua, leikkiä ja tarinoita perheen pienimmille. Metsässä piileksii myös Metsämörri ja karvamatoja odottaen löytäjäänsä. Hyväntuulinen kuntoilutuokio “Luonnon omassa kuntosalissa” on elämys. Lisäksi tapahtumassa pääsee kokeilemaan lautapelejä pihaversioina, ajamaan fatbikella ja aistimaan luontoa kaikilla viidellä aistilla.

Ilmavalvontatornilla tähytään taivaalle ja ihmetellään, millaisia pilviä taivaalla matkustaa sekä kuullaan korvikkeen keitosta. Ilmavalvontatornin lähellä pääsee myös etsimään “timantteja” timanttikentästä ja tekemään oman taideteoksen.

Julkaistu 13.04.2018

Virolahti

Kesän 2018 uimakoulut

Kesän rantauimakoulut järjestetään Kaakon kaksikossa viikoilla 29, 30 ja...
Virolahti

Kaakon kaksikon Pyörävaellus 2018

Kesän 2018 Pyörävaellus on käynnissä.
Virolahti

Lasten ja nuorten kesätoimintaa 2018

Kaakon kaksikossa puuhataan monenlaista myös kesäaikaan. Kesäajan keskeisimmät...
Virolahti

Fatbikella Salpapolulle ja pari muutakin vinkkiä kesäpäivien viettoon

Kesä on omatoimisen liikkumisen aikaa. Kaakon kaksikon alueellakin on tarjolla...