Fatbikella Salpapolulle ja pari muutakin vinkkiä kesäpäivien viettoon

Kesä on omatoimisen liikkumisen aikaa. Kaakon kaksikon alueellakin on tarjolla monenlaista mukavaa tekemistä perheen yhteisiin liikuntahetkiin.

Leveärenkaiset fatbiket ovat vuokrattavissa Miehikkälän Salpalinjamuseolta ja Virolahden Bunkkerimuseolta lyhytaikaisiin retkiin koko kesän ajan.

Pyöriä pääsee kokeilemaan nyt vaikka koko perheen voimin. Molemmilla museoilla on kaksi aikuisten pyörää ja kaksi erikokoista lasten / nuorten pyörää. Katso tarkemmat vuokrausohjeet tai kysy museoilta lisää:

Miehikkälän Salpalinjamuseo, puh. 044 3835091, salpamuseo@miehikkala.fi
Säästöpirtintie 70, 49700 Miehikkälä

Virolahden Bunkkerimuseo, puh. 040 7107340, bunkkerimuseo@virolahti.fi
Vaalimaantie 1318, 49960 Ala-Pihlaja

Tässä muutama muukin vinkki koko perheen harrastusmahdollisuuksista Kaakon kaksikon alueella:

  • Frisbeegolfratoja löytyy Klamilan satamasta, Virojoen Lapinvuorelta, Miehikkälän Myllylammelta sekä Harjun Oppimiskeskuksesta Ravijoelta, jossa uusi rata on juuri valmistumassa. Frisbeeratojen tarkemmat tiedot.
  • Salpapolku retkeilyreitti hyvin varustettuine taukopaikkoineen tarjoaa hyvät mahdollisuudet vaikka lyhyemmillekin makkaranpaistoretkille. Katso reitistä ja taukopaikoista tarkemmin. 
  • Koulujen ja esimerkiksi Virojoen ja Klamilan päiväkotien pihat ovat avoimia lähiliikunta- ja leikkipaikkoja, joita voi hyödyntää perheen pienimpienkin kanssa.
  • Hyvinvointikeskus Kunilan takapihalla Miehikkälän kirkonkylällä sijaitsee kaikille avoin kuntopiha erilaisine laitteineen. Kuntopihalla saa helposti muokattua itselleen sopivan kuntopiirin. Lähiliikuntapaikka soveltuu hyvin myös vanhemmalle väelle.
  • Uimarannat kutsuvat lämpiminä päivinä. Tässä alueen uimapaikkoja.
  • Vaalimaan Campingillä voi vuokrata erilaisia vesiliikunnan välineitä, kuten kajakkeja, sup-lautoja  ja kelluntalauttoja. Leirintäalueen alueella kiertelee myös luontopolku. Ohjeet vuokraukseen ja luontopolulle saa leirintäalueen kioskilta. Katso tarkemmin www.vaalimaacamping.fi
  • Kaakon kaksikon pyörävaellus jatkuu koko kesän. Etsi pyörävaelluksen - sivuilta lähellä olevat kohteet ja suunnittele mukava pyöräretki.

Julkaistu 18.06.2018

Virolahti

Lasten ja nuorten kesätoimintaa 2018

Kaakon kaksikossa puuhataan monenlaista myös kesäaikaan. Kesäajan keskeisimmät...
Virolahti

Kaakon kaksikon Pyörävaellus 2018

Kesän 2018 Pyörävaellus on käynnissä.
Virolahti

Kaakon kaksikon liikuntatoimen terveysliikuntaryhmät syyskaudella

Syksyn toiminta toiminta alkaa viikolla 37. Tervetuloa mukaan!
Virolahti

Kaakon kaksikon koulujen liikuntasalien iltakäytön vuorot

Syksyn toimintakausi alkaa 1.9.
Virolahti

Virolahden alakoulujen yleisurheilukilpailut

Kilpailut pidettiin 13.9. Virojoen urheilukentällä.