Kävelykilometrikisaan osallistuu tänä vuonna Kaakon kaksikon avoin joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleita Kaakon kaksikon työntekijät sekä kuntalaiset, jotka eivät ole löytäneet itselleen muuta joukkuetta. Joukkueen tarkoitus ei ole niinkään pärjätä kilpailussa vaan tarjota kaikille mahdollisuus osallistua sekä innostaa ihmisiä liikkumaan.

Kävelykilometrikisa on sekä yksilöiden että työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa saldoa. Kilometrejä kerätään 1.9.-31.10.2020. Sääntöihin voi perehtyä paremmin Kävelykilometrikisan kotisivujen säännöt osiossa.

Joukkueeseen pääse liittymään osoitteessahttps://kavelykilometrikisa.fi/. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle. Tämän jälkeen sivun yläosasta löytyy kohta "Liity joukkueseen". Joukkueemme löytyy nimellä Kaakon kaksikon joukkue ja osallistumiskoodi tähän joukkueeseen on KaakonKaksikko. Muistathan laittaa tietoihisi myös kotipaikkakunnan (löytyy kohdasta "Omat tiedot"). Näin kerrytät kilometrejä myös kuntakisaan.

Kuntakisassa on tällä kertaa erityistä jännitystä, sillä Kymenlaakson kunnat kilpailevat keskenään Kymenlaakson kävelyherruudesta. Näytetään siis koko Kymenlaaksolle, kuinka aktiivista väkeä Kaakon Kaksikossa asuu.

Jos et pääse osallistumaan Kävelykilometrikisan kotisivujen kautta mukaan, voit ilmoittaa osallistumisestasi liikuntaneuvojalle. Liikuntaneuvoja ottaa myös vastaan kertyneitä kilometreja ja/tai minuutteja paperilla tai sähköpostitse toimitettuna. Tiedoissa tulee ilmetä nimi, kotikunta, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero, päivämääräkohtaisesti kerätyt kilometrit ja/tai minuutit (mieluiten ainakin kilometrit).

Liikuntaneuvojan yhteystiedot ovat:
040 199 2189
essi.ahokas(at)virolahti.fi
Virolahden kunta, Liikuntatoimisto
Opintie 2B
49900 Virolahti