Kaakon kaksikko on jälleen mukana valtakunnallisessa Kilometrikisassa!

Kilometrikisa kuuluu Suomen suurimpiin arkiliikkumisen kampanjoihin, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan polkupyörällä arjessaan. Tänäkin vuonna kisaan osallistuu Kaakon kaksikon joukkue, joka on avoin kaikille kuntalaisille sekä kuntien työntekijöille.

Tämän vuoden kilometrikisa on varsin erityinen, sillä kilometrejä poljetaan Kaakon kaksikko- nimellä viimeistä kertaa. Edellisvuosina joukkue on sijoittunut parhaimmillaan sijalle 402 piensarjassa vuoden 2022 kisassa ja polkenut huimat 13512,1 kilometriä kauden aikana! Osallistujalle se tarkoitti käytännössä 1039,4 kilometrin kerrytettyä matkaa 153:n kisailupäivän aikana!

Kilometrikisan verkkosivuille on luotu Kaakon kaksikon asukkaille yhteinen joukkue nimeltä Kaakon kaksikon joukkue. Verkkosivun kautta pääset rekisteröitymään ja liittymään joukkueeseen koodilla Kaakko24.

Kaikki yli 150 kilometriä kisan aikana polkeneet henkilöstön jäsenet ovat mukana liikuntatoimen suorittamassa arvonnassa, jossa voi voittaa lahjakortin urheiluliikkeeseen. Arvonta suoritetaan lokakuussa kuntien sen hetkisten liikuntapalveluiden yhteistyöllä.

Kilometrikisan järjestäjä Pyöräilykuntien verkosto ry- lahjoittaa myös kunkin kisakuukauden päätteeksi palkintoja kaikkien kisaan osallistuneiden kesken.

Osallistuessasi pyydän huomioimaan, että ellet käytä virolahti/ miehikkälä.fi- päätteistä sähköpostiosoitetta liittyessäsi joukkueeseen, niin lähetäthän minulle sähköpostitse nimimerkkisi, jotta voimme tapahtuman päätyttyä lisätä sinut lahjakorttiarvontaan mukaan.

Tavanomaisten sarjojen lisäksi voit kerryttää myös oman kuntasi kilometrejä kuntakisassa. Kuntasarjaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta polkijan täytyy luonnollisesti olla mukana kisassa normaalisti osana jotakin joukkuetta. Jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan Omat tiedot -sivulla, alkaa automaattisesti kartuttaa myös oman kuntansa kilometrisaldoa.

Edellisvuoden kisassa molemmat kunnat saavuttivat TOP50 sijan 283 joukkueesta, Virolahti noussen sijalle 6 ja Miehikkälä sijalle 46!

Miten joukkue selviytyy tänä vuonna ja kuinka käy kuntakisassa?! Pystytäänkö tänä vuonna pistämään nämä luvut vieläkin paremmaksi?