Kaakon kaksikko on jälleen mukana valtakunnallisessa Kilometrikisassa!

Kilometrikisa kuuluu Suomen suurimpiin arkiliikkumisen kampanjoihin, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan polkupyörällä arjessaan. Tänäkin vuonna kisaan osallistuu Kaakon kaksikon joukkue, joka on avoin kaikille kuntalaisille sekä kuntien työntekijöille.

Kilometrikisa pyöräillen on työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastusporukoiden, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kisan kotisivulle pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ja kartuttavat näin oman joukkueensa kilometrisaldoa. Kilometrikisa alkaa vappupäivänä 1.5. ja sitä poljetaan aina 30.9.2023 saakka. Kilometrikisaan voi osallistua tavallisella pyörällä tai sähköpyörällä. Kisan sääntöihin voi perehtyä tarkemmin kotisivujen sääntöosiossa (Kilometrikisa). 

Kaakon kaksikon joukkueeseen liitytään Kilometrikisan kotisivuilta. Kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksillasi tai rekisteröidy uutena kilpailijana sivustolle (nettisivun ylälaita). Tämän jälkeen sivun yläosista löydät kohdan "Liity joukkueeseen". Joukkueemme löytyy kisasta nimellä Kaakon kaksikon joukkue ja osallistumiskoodi Kilometrikisan joukkueeseen on KKpyörä23. Muistathan merkitä omiin tietoihisi kotipaikkakunnan, kerrytät näin pyöräilykilometrejä myös kuntakisaan.

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan Kilometrikisaan nettisivun kautta, voit ilmoittaa osallistumisestasi liikuntaneuvojalle. Liikuntaneuvoja ottaa myös vastaan kertyneitä pyöräilykilometrejä paperilla tai sähköpostitse toimitettuna. Tiedoissa tulee ilmetä nimi, kotikunta, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero, päivämääräkohtaisesti pyöräillyt kilometrit sekä onko pyöräily toteutettu tavallisella pyörällä vai sähköpyörällä. Paperisen kilometrien keräyslomakkeen voi hakea kirjastoista ja palauttaa se myös sinne määrättynä ajankohtana.

Liikuntaneuvojan yhteystiedot ovat:
040 199 2189
lotta.riihimaki(at)virolahti.fi
Virolahden kunta, Liikuntatoimi
Virojoentie 7
49900 Virolahti