SEURAAVA SALPAPOLKUJUOKSU
MUSEOLTA MUSEOLLE ON SUUNNITELTU PIDETTÄVÄKSI 11.9.2021

Tulokset 2020
Ohjeet osallistujille 2020

Vuoden 2020 mainos

Tapahtumapaikkana Salpalinja-museo Miehikkälässä (Säästöpirtintie 70).

Kuntoilutapahtuman reitti kulkee Salpapolku-retkeilyreitistöä pitkin Virolahden Bunkkerimuseolta Miehikkälän Salpalinja-museolle, yhteensä noin 20 kilometrin matkan. Lähtöpaikalle on järjestetty linja-autokuljetus. Vaellusreitti on pääosin hiekkatietä ja metsäpolkuja. Tutustu museoiden väliseen reittiin tarkemmin Salpapolku - sivustolla.  

Juoksureitti on merkitty sinisellä nauhoituksella sekä vaellusreitin opasteilla. Risteyskohtiin on lisätty nuoliopasteita.
Reitillä on kaksi juomapistettä: noin 7 km:n kohdalla (Mässelinmäki) ja noin 14 km:n kohdalla (Vuolteentie). Juomapisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Tänä vuonna on tarjolla myös lyhyempi Salpakutonen, jonka lähtöpaikkana toimii Vuolteentein huoltopaikka. Myös Salpakutosen lähtöön on linja-autokuljetus. Kuuden kilometrin pituinen kuntosarjan reitti kulkee pääosin metsäpolkuja pitkin Kylmälästä Jermulan kautta Salpalinjamuseolle.

Sarjat ja aikataulu:
Kilpasarjat naiset ja miehet  20 km sekä kuntosarjat naiset ja miehet 20 km
Salpakutonen kuntosarja 6 km

Kaikki 20 kilometrin juoksun sarjat lähtevät Bunkkerimuseolta klo 12.00. Linja-auto lähtöpaikalle lähtee Salpalinja-museolta klo 11.15.
Salpakutosen linja-autokuljetus lähtee Salpalinja-museolta kohti lähtöpaikkaa noin klo 12.00 ja lähtö tapahtuu Vuolteentien risteyksessä klo 12.30.

Ilmoittautumiset Virolahden Sammon kotisivujen www.virolahdensampo.net kautta. Suora linkki ilmoittautumiseen.

Osallistumismaksu on 20 kilomerin Salpapolkujuoksussa 25 euroa ja Salpakutosessa 10 euroa.
Maksut osoitetaan Virolahden Sammon tilille: FI14 5523 0840 0009 44 viestillä Salpapolkujuoksu + oma nimi.

Pitkän matkan maksuun sisältyvät lähtökuljetus, juomahuolto ja muistopalkinto. Salpakutosessa maksuun sisältyy linja-autokuljetus.

20 kilometrin sarjoissa palkitaan kolme parasta. Salpakutosen kuntosarjan osallistujien kesken arvotaan tuotepalkinto. 

Lapsilla (alle 12v.) on oma polkujuoksu Salpalinjamuseon alueella klo 12. Pienempien (alle 8 v.) seikkailureitin pituus on n. 500 m ja isompien (yli 8 v.) polkujuoksun pituus noin 1 km. Lasten ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä puoli tuntia ennen juoksun alkua. Lasten juoksussa ei ole osanottomaksua. Kaikki maaliintulijat palkitaan ja sarjojen (alle 8v. ja yli 8v.) kolme parasta palkitaan lisäpalkinnolla.

Tervetuloa kaakonkulmalle!

Järj. Miehikkälän Vilkas, Virolahden Sampo, Miehikkälän ja Virolahden reserviläisyhdistykset sekä Kaakon kaksikon liikuntatoimi  

Tulokset 2017

Tulokset 2018

Tulokset 2019